Το 1978 και με έδρα την Ρόδο ο αλησμόνητός και πολύ αγαπητός σε όλη την τοπική κοινωνία Εμμανουήλ Γεροντής, ίδρυσε την εταιρία ΓΕΡΟΝΤΗΣ Ε. & ΥΙΟΙ Ο.Ε.

Από την αρχή και χάρη στην συνέπεια, ευθύνη και σκληρή εργασία του ιδρυτή της, η εταιρία εξελίχθηκε και εξασφάλισε ένα ικανοποιητικό μερίδιο της αγοράς. Βασική ασχολία της εταιρίας ήταν και είναι το εμπόριο διαφόρων μηχανημάτων, εργαλείων χειρός, ανοξείδωτα και είδη ναυτιλίας καθώς και είδη μετάδοσης κίνησης.

Σήμερα η μικρή αλλά σημαντική για την αγορά οικογενειακή επιχείρηση εξελίχθηκε σε πολύ μεγαλύτερη συνεχίζοντας την παράδοση. Βασισμένοι στις ίδιες αρχές συνεχίζουν τις δραστηριότητες με μεγάλη επιτυχία διατηρώντας τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις, με σεβασμό στον πελάτη, την διεύρυνση του δικτυού διανομής, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος που επιτυγχάνει με τις εισαγωγές εμπορίου από όλο τον κόσμο, κατάφεραν να διατηρήσουν και εξελίξουν την εταιρία στην σημερινή της μορφή σε ένα απαιτητικό και ανταγωνιστικό κλάδο.

Κοινοποίησε το